Termene si conditii de LIVRARE

Livrarea produselor comandate

Metoda de comanda a produselor

Produsele de pe site-ul http://www.carnavalulcopiilor.com sau http://www.costumecarnaval.wordpress.com se pot comanda la adresa de mail: carnavalulcopiilor@yahoo.com sau la tel: 0745.341.228 cu cel putin 7 zile lucratoare inainte de data de primire dorita de catre client. In cazul in care comanda se face mai tarziu de perioada standard, se va percepe o taxa de urgenta, a carei valoare este stabilita in functie de complexitatea costumului.

Costumele se realizeaza pe dimensiunile detaliate ale clientului. Dupa ce comanda ferma a fost inregistrata in sistemul nostru de comenzi, veti primi un Reply de confirmare.

Metoda de livrare a produselorde

Livrarile se realizeaza in sistem de curierat rapid (Fan Courier).

Pentru comenzile de peste 500 ron transportul este GRATUIT.

Zonele de livrare

Livrarea produselor se poate realiza in Romania in zona de acoperire Fan Courier.
Pentru a vedea zonele de acoperire Fan Courier va rugam sa accesati urmatorul link:http://www.fancourier.ro/trasee.php
In cazul in care zona dumneavoastra nu se regaseste in zonele prezentate in link-ul de mai sus va rugam sa ne contactati pe e-mail la adresa carnavalulcopiilor@yahoo.com pentru a gasi o modalitate de a va trimite produsele comandate.

Urmarirea unei expeditii

Comanda dumneavoastra efectuata pe site va fi procesata in maxim 24 de ore si veti fi contact pentru a va informa ziua de livrare.
Pentru a ajunge la dumneavoastra coletul sambata va trebui specificat acest lucru daca nu se specifica, coletul va ajunge la dumneavoastra luni.

Plata produselor comandate

Pretul produselor

Preturile prezentate in magazinul online http://www.carnavalulcopiilor.com includ TVA (24%).
Cheltuielile de livrare difera in functie de tipul de produse cumparate, cantitate si suma totala a comenzii. In cazul livrarii  rapide va puteti calcula valoarea accesand site-ul companiei de curierat Fan Courier: http://www.fancourier.ro/tarife.php.

Modalitati de plata a produselor comandate

Exista doua modalitati de plata pentru produsele comandate:
– numerar direct la sediul societatii noastre din Rm. Valcea, Strada Carol 1, numarul 1, Cladirea Federal Coop, et.1, cam 3, in momentul ridicarii coletului;
– plata ramburs la primirea produselor; contravaloarea comenzii se achita reprezentantului firmei de curierat la care se adauga taxa de curier

Modificarea unei comenzi

In cazul in care doriti sa modificati o comanda sau sa corectati o eroare survenita la o comanda efectuata va rugam sa ne informati telefonic in termen de 24 de ore de la lansarea comenzii la numarul 0745.341.228 in reateaua Orange.

Dreptul de returnare a produselor

In conformitate cu legislatia romana, clientul are dreptul sa notifice in scris Carnavalul Copiilor ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Orice cerere de acest gen va fi datata si semnata de catre cumparator si va fi trimisa pe e-mail la carnavalulcopiilor@yahoo.com.
Returnarea produselor trebuie sa se faca in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie, conform legilor romanesti aflate in vigoare.

Confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Carnavalul Copiilor are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra. Codul Numeric Personal va fi folosit in scopul exclusiv al emiterii facturilor pentru produsele comandate.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s